Νέα Αγωγή για το Νέο Μισθολόγιο μελών ΔΕΠ ΑΕΙ και ΤΕΙ

Στείλτε τώρα τα αναγκαία έγγραφα. Πριν τις διακοπές!!!

Την 1η Οκτωβρίου εκδικάζεται αγωγή πρότυπο της ΠΟΣΔΕΠ ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, για να κριθεί αν το νέο μισθολόγιο( Ν.4472/2017), το οποίο οδηγεί σε μείωση αποδοχών και αναδρομικές παρακρατήσεις, είναι αντισυνταγματικό και αντίθετο με την προηγούμενη απόφαση του Συμβουλίου.

Μόνο όσοι καταθέσουν αγωγή πριν την 1η Οκτωβρίου θα διασφαλίσουν ότι δε θα παραγραφούν οι αξιώσεις τους για τα έτη 2017 και 2018.

Θα προχωρήσουμε για όλους τους πελάτες μας σε κατάθεση αγωγής για το νέο μισθολόγιο δωρεάν.

Δωρεάν θα καταθέσουμε αγωγή  και για όσους μας στείλουν για πρώτη φορά τα αναγκαία έγγραφα.

Αν η απόφαση του ΣτΕ είναι απορριπτική κανένα μέλος ΔΕΠ δε χάνει οτιδήποτε. Θα παραιτηθούμε από την αγωγή με δικά μας έξοδα.

Αν η απόφαση του ΣτΕ κρίνει ότι το νέο μισθολόγιο είναι αντισυνταγματικό , τότε θα μπορεί να διεκδικήσει με πολύ μεγάλες πλέον πιθανότητες ,ενώπιον των διοικητικών δικαστηρίων, αναδρομικά ποσό έως 10.000 ευρώ ανά έτος για τα έτη 2017, 2018.  Κατά την εκδίκαση της αγωγής, στα διοικητικά δικαστήρια, κάθε ενάγων θα πρέπει να καταβάλλει δικαστικό ένσημο ίσο με  το 1,1% επί του ποσού που θα διεκδικείται.

Όροι συνεργασίας
Κόστος συμμετοχής σε αγωγή: μηδενικό
Κόστος σε απόρριψη της πρότυπης αγωγής μηδενικό
Κόστος κατά την εκδίκαση: 1,1% επί του ποσού που ζητείται
Δικηγορική αμοιβή: 6% +ΦΠΑ επί των εισπραχθέντων

Στείλτε μας:

Βρείτε τα  πατώντας εδώ http://toutziarakis.gr/meli-dep/

Με εκτίμηση,

Γιάννης Τουτζιαράκης (Δ.Ν.)

Αν νομίζετε ότι ενδιαφέρει και άλλους συναδέλφους σας, στείλτε το ενημερωτικό στο email τους. Πατήστε εδώ για να εμφανισθεί η φόρμα αποστολής.